LifeTime

Dit effectieve jaarprogramma helpt jou om je doelen te bereiken, door je te focussen op vijf pijlers in je leven, waar jij de balans tussen vindt. Vind rust in je hoofd, laat je verrassen door je eigen kunnen, kwaliteiten en kansen in jouw leven.

Je hebt Google inmiddels uitgespeeld, je hebt meer websites over persoonlijke groei en ontwikkeling bezocht dan je wilde, en tóch voel je diep in je hart dat iemand toch het antwoord moet kunnen geven op de vraag: “Maar dit is toch niet alles wat het leven biedt?” Want je wéét het. Je voélt het. Er moet meer zijn dan wat je op dit moment doet: je sleept jezelf het bed uit. Je sociale contacten staan op een laag pitje en als mensen je vragen wat je écht leuk vindt om te doen, kun je het niet goed benoemen. Zelfs na je werk bruis je niet meer van de energie.

Hoog tijd om weer de energie terug te brengen! Het is tijd om weer te leven. Volop te genieten van de dingen die je doet, kansen te grijpen die er liggen en buiten je comfortzone te stappen. Iedere dag die je krijgt, is een cadeautje. Vergeet ‘m daarom niet uit te pakken.

In LifeTime ga jij samen met je online gids aan de slag met de vijf belangrijkste elementen in je leven. Per week wordt een nieuw thema behandeld. Daar waar jij je meeste tijd aan besteedt:

Leef!

Vitaliteit

Bewustwording

Vrijheid

Werk

Leef!

Ontdek op welke eenvoudige manier jij je leven weer in eigen hand krijgt, zodat je je eigen plannen maakt. Als je dit niet doet, word je namelijk onderdeel van het plan van een ander.

En daar is het leven veel te kort voor. Vul jouw levensmuseum met dié dingen die jij belangrijk vindt en waar je energie van krijgt.

Vitaliteit

Je energie is letterlijk wat jou op de been houdt. Zonder energie kun je geen leuke dingen doen, liefhebben of creatieve dingen bedenken. Je merkt hoe belangrijk het is om energie te hebben. Maar nog veel te vaak doe je dingen die je energie kosten: je werk is misschien niet zo leuk meer zoals in het begin. Je sociale contacten vergen meer van je. En je weet niet meer goed waar je nu je bed voor uit wilt komen. Let op: wilt! Want het is belangrijk dat jij ontdekt wat je écht wilt in dit leven.

Bewustwording

Ben jij je bewust van de kansen in dit leven? Ze vliegen als pakketjes aan je voorbij, maar lang niet iedereen ziet ze. Anderen zien ze wel, maar grijpen ze ‘toch maar niet’. Ze bedenken voor zichzelf allerlei redenen om het niet te doen: geen tijd, geen geld, mening van anderen, geen zelfvertrouwen, noem maar op. In Bewustzijn ontdek jij hoe je wél deze kansen succesvol kunt grijpen, voordat iemand anders dat doet.

Vrijheid

Wat een geluk dat ons huis staat in een land zoals deze, waar vrijheid hoog in het vaandel staat. Maar hoe vrij voel jij jezelf? Veel mensen wéten dat ze vrij zijn, maar voelen het zelf niet. Denk bijvoorbeeld aan het switchen van baan, een reis maken naar een ver land of een huis kopen. Het zijn dingen waar mensen zich behoorlijk beperkt voelen in hun vrijheid, want de mening van anderen snijdt scherp in deze diepe wensen. In Vrijheid ontdek je daarom hoe je je vrijheid het beste kunt benutten en besteden aan die dingen die jou vrij laten voelen.

Werk

In jouw dag zitten maar 24 uur. Zo één keer per jaar word je getrakteerd op een uurtje meer, maar voor de meeste mensen vliegen de dagen voorbij. Tijd om op de rem te trappen: waar besteed jij je tijd aan en hoe is jouw werk-privébalans? Merk je dat het werk je energie opslurpt en je thuis vermoeid neerploft? Hoog tijd om je werk eens goed onder de loep te nemen. In Werk ga je aan de hand van laagdrempelige en vooral mooie oefeningen aan de slag met je werksituatie.

Wat krijg je van ons tijdens jouw LifeTime programma?

  • Een jaar lang coaching, inclusief onbeperkte toegang tot jouw online coachomgeving, alle opdrachten, oefeningen, video’s, materialen en inspirerende verhalen.Jouw eigen persoonlijke account binnen de coachomgeving waar jij je eigen voortgang op je eigen tempo doet.De keuze of je alles online doet, of dat je de 2-daagse workshop live doet. Dit is jouw LifeTime, jouw keuzes en doe wat voor jou goed voelt.
  • Je krijgt een prachtige LifeTime-toolkit thuisgestuurd met daarin fantastische cadeautjes en verrassingen die je nodig hebt tijdens jouw reis en daarna…
  • Onbeperkte coaching door mailcontact
  • Verschillende live-coaching momenten
  • Exclusieve toegang tot het LifeTime live event

De beste start van de rest van je leven met dit 5-sterren programma!

Ja, ik wil ook aan de slag met de ‘rest van mijn leven’. Neem contact met mij op:

LifeTime
Ja, Ik ga akkoord met het Privacybeleid *